The Apprentice Sverige – TV4 Play

Översikt

The Apprentice Sverige . Svensk realityserie från 2022 på TV4 Play. Tolv entreprenörer tävlar om att vinna investeraren och superentreprenören Gunilla von Platens förtroende och en möjlighet till en investering i miljonklassen till sitt bolag. I varje program möter deltagarna en ny utmaning. I styrelserummet bestämmer Gunilla sedan vilka som får stanna kvar och vem som får gå. Till slut står bara en som vinnare. Här är alla entreprenörerna: Markus Brattfeldt, 34 år, Utbildningsentreprenör.
Bor i Bromma men är uppvuxen i Boteå utanför Sollefteå.
”Mina styrkor ligger bland annat i min förmåga att lyssna på andra och förstå deras situation” Ramona Byrö, 39 år, Hundparksägare.
Bor i Uddevalla
”Empatisk entreprenör som vill göra skillnad och är alla hundägares bästa vän. Jag tänker ofta som Pippi ”det har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert”. Jag tycker att det är bättre att ”göra någonting” än ingenting alls.” Robert Nilsson, 56 år, Hampabonde och innovatör.
Helsingborgare som bor i Klippan, Skåne.
”Folk frågar mig varför jag har byggt ett hus i hampa…. För att jag kan svarar jag!” Tom Flumé, 37 år, Tvålentreprenör.
Från Stockholm.
”Jag är en glad och stryktålig vinnarskalle dum nog att överskatta min förmåga. Jag tror det är vad som krävs för att lyckas inom företagande – men även i The Apprentice. Jag går in i den här utmaningen med glädje, hybris och övertro på min förmåga. Jag menar, hur svårt kan det vara?” Julia Klingberg, 26 år, Jurist.
Från Lund, nyinflyttad till Stockholm.
”Jag är driven, modig, riskbenägen, kreativ och en visionär. Jag ser möjligheter, när andra ser hinder” Julia Anjou, 33 år, Reklambyråchef.
Bor i Bromma i Stockholm.
”Relationer är min superskill och mitt nätverk är mitt vassaste vapen. De är också som en stöttande extrafamilj som kommer behövas på den här galna resan.” Jonna Mandell, 54 år, Inredningsansvarig Nyproduktion.
Bor på söder i Stockholm men är uppvuxen i Hallunda. Född i Finland, kom till Sverige som 7-åring.
”Jag är inte den som ”lägger mig och dör” om livet är tufft. Det är då jag får glöden att tändas och vill bevisa att allt är möjligt! Jag gillar förändring, spänning och vågar satsa när jag ser möjligheter.” Lucas Lindström, 23 år, Social medier- strateg.
Bor i Södertälje i Stockholm.
”Får saker att hända – lite snack och mer verkstad! Är inte rädd att kavla upp ärmarna och är en doer.” Rojhat Telo, 32 år, Bygglovsentreprenör.
Bor i Bromma i Stockholm.
”Jag älskar friheten och makten att kunna ta kontrollen över mitt eget öde och min familjs öde. Jag brinner för att hjälpa nära och kära som inte har det bra.” Jessica Lingonstierna, 49 år, Ägare och grundare av modeföretag.
Bor i Norrköping
”Driven, sprudlande entreprenör som leder och arbetar med hjärtat.” Linda Häggkvist, 44 år, Social entreprenör.
Bor i Enskede men är uppvuxen i Sundsvall
”Socialt entreprenörskap är mitt kall. Jag vill bidra till dem som inte kan, ge min energi för dem som inte orkar” David Forsberg, 31 år, Techentreprenör.
Bor i Mora men är uppvuxen i Norrköping
”För mig är det viktigaste att fokusera på målet. Genom att lyssna in och förstå andras perspektiv kan jag oftast hitta en väg framåt som alla kan ställa sig bakom.” Läs mer om The Apprentice Sverige på breakit.se
Prova Viaplay 1 vecka gratis – utan bindningstid

Prova Gratis Streaming

FLER PROGRAM ATT STREAMA GRATIS

SERIER

HEM & FRITID

HISTORIA

Humor

KRIM

MATLAGNING

MUSIK & KULTUR

NATUR

NÖJE

NYHETER

REALITY

SAMHÄLLE & FAKTA

SPORT

VETENSKAP