Matlagningens kemi – Kunskapskanalen | UR Play

2022

Översikt

Matlagningens kemi. Amerikansk dokumentär från 2022. Streaming på SVT Play. Hur blir surdegsbrödet riktigt luftigt? Vilken ingrediens ska tillsättas så att dressigen inte skär sig? Vi träffar bland annat Vanessa Kimbell, Storbritanniens ”surdegsdrottning” och biokemisten Ali Bouzari som använder sina akademiska kunskaper för att tillverka världens godaste potatismos. Med enkla knep går det att förbättra smaken, doften och konsistensen på en maträtt. Läs mer om Matlagningens kemi på cbc.ca
Prova Viaplay 1 vecka gratis – utan bindningstid

Prova Gratis Streaming

FLER PROGRAM ATT STREAMA GRATIS

SERIER

HEM & FRITID

HISTORIA

Humor

KRIM

MATLAGNING

MUSIK & KULTUR

NATUR

NÖJE

NYHETER

REALITY

SAMHÄLLE & FAKTA

SPORT

VETENSKAP